Vakantiehuis Twente

Een vakantiehuis in Twente in een prachtige omgeving, heerlijk eten, gastvrije mensen om u heen… Ziet u het ook al voor u? Wij wel! Bij De Watermolen kunt u daarop rekenen. De Watermolen heeft een unieke locatie, waar u terecht kunt voor een heerlijk diner, lunch, een leuk arrangement of zelfs het organiseren van een groot feest. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor is het onlosmakelijk verbonden met de rivier. Vroeger maakten boeren hier een praatje met elkaar, terwijl ze wachtten op het malen van hun granen. Zo bijzonder om op deze plek ons te kunnen vestigen en u daar te mogen verwelkomen. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van De Watermolen.

Arrangementen

Zoals we al kort hebben benoemd zijn er ontzettend veel arrangementen die u kunt kiezen. Een high tea arrangement bijvoorbeeld, met allerlei lekkernijen die wij voor u bereiden. Of wat dacht u van een Italiaans landgoed avond? Iedereen wordt ontvangen met een Italiaans alcoholvrij welkomstdrankje. Aansluitend maken alle gasten op Italiaanse scooters een rondrit door het landelijke Twente. Halverwege de route wordt u verrast met een drankje en een bruschetta op een bijzondere plek. Hoe leuk is dat?! Erg leuk voor een familiedag of een personeelsuitje. Daarnaast hebben we nog veel meer arrangementen. We vinden het namelijk belangrijk om voor ieder een geschikt arrangement te kunnen bieden wat u aanspreekt.

Ons restaurant

In de loop der jaren is ons restaurant steeds bekender geworden in de regio. Bij ons kunt u terecht voor een sfeervolle avond met heerlijk eten. In de lente en de zomer kunt u gebruikmaken van ons prachtige terras. U bevindt zich echt midden in de natuur en hierdoor is het een belevenis op zich! De gerechten worden bereid met de verse producten die het Twentse land te bieden heeft en de kaart wordt aan elk seizoen aangepast.

Waarom kiest u voor De Watermolen?

Bij De Watermolen kunt u terecht voor:

  • Lunch;
  • Diner;
  • Buffet;
  • Barbecue;
  • High tea;
  • Complete arrangementen;
  • Het organiseren van feesten.

De perfecte feestlocatie

Wij hebben voor ieder feest dé perfecte feestlocatie. Gaat u een feest organiseren voor een grote groep? Dan kunt u het beste gebruikmaken van de boerderijzaal. Een kleinere groep? Dan kiest u voor de jachtkamer. Zo ziet u: voor alles hebben we de juiste oplossing. Ook voor een vakantiehuis in Twente bijvoorbeeld.

Neem direct contact met ons op!

Een vakantiehuis in Twente? Heeft u vragen over de mogelijkheden? Dat is begrijpelijk. Indien u vragen heeft, meer informatie wilt of wilt reserveren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0541 351 372. Als u ons contactformulier invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen