Trouwlocaties Twente

Bent u op zoek naar de mooiste trouwlocaties in Twente? Wilt u uw ja-woord geven op een unieke en prachtige plek? Dan is restaurant Watermolen Singraven precies wat u zoekt. Het landgoed Singraven in Twente als trouwlocatie is met haar unieke uitstraling het perfecte decor voor uw bruiloft. Wij ontvangen u met veel plezier in onze oude Saksische boerderij gelegen op Landgoed Singraven. Onze jarenlange ervaring, uitstekende naam en de unieke ligging staan garant voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Watermolen Singraven; één van de meest sfeervolle trouwlocaties in Twente!

Door de authentieke sfeer, de prachtige tuinen en de omringende natuur is Watermolen Singraven absoluut één van de meest sfeervolle trouwlocaties in Twente. Zoekt u in Twente een trouwlocatie met eindeloze mogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie van deze, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking.Wanneer u kiest voor onze locatie is het ook mogelijk uw wettelijke huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden op ons prachtige landgoed. Deze kan afhankelijk van het aantal gasten plaatsvinden in kasteel Singraven, het koetshuis, de jachtkamer of in onze prachtige tuin. Om de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bezichtigen nodigen wij u graag uit op ons landgoed.

Mogelijkheden overnachten in Twente op trouwlocatie

Bent u op zoek naar trouwlocaties in Twente waar overnachten ook een mogelijkheid is? Zijn er gasten die van ver komen of komt u zelf van ver? Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden nabij restaurant Watermolen Singraven. Wanneer u gebruik wilt maken van een hotel of bed en breakfast in de nabije omgeving kunnen wij u voorzien van advies op maat. Ook helpen wij u graag bij het regelen van vervoer voor u of uw gasten.

Contact Twente trouwlocatie

Restaurant Watermolen Singraven is zeker één van de meest mooie en sfeervolle trouwlocaties in Twente. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Download dan geheel vrijblijvend onze huwelijksbrochure. Deze brochure voorziet u van de benodigde informatie. Wanneer u de brochure download vragen wij u om uw gegevens achter te laten, zodat wij contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. Voor verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op0541-351372.

Contact Opnemen Informatie aanvragen