Trouwlocatie Twente

Uw bruiloft is natuurlijk de mooiste dag van uw leven en dat wilt u graag in stijl vieren. Bent u nog op zoek naar een mooie trouwlocatie in Twente voor het feest en eventueel de huwelijksvoltrekking? Dan is Landgoed Singraven hier zeer geschikt voor. Het landgoed is omringd door prachtige tuinen en veel natuur en deze unieke ligging staat dan ook garant voor een onvergetelijke huwelijksdag. Of het nu gaat om een diner, receptie, feest of een combinatie van deze, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking. Wanneer u kiest voor onze locatie bieden wij u de mogelijkheid om de wettelijke huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden in kasteel Singraven. Dus bent u nog op zoek naar een trouwlocatie in Twente? Dan nodigen wij u graag uit om de locatie te komen bezichtigen.

Mogelijkheden van de trouwlocatie in Twente

Met veel plezier ontvangen wij u graag op het Landgoed Singraven een prachtige trouwlocatie in Twente, om de dag van uw leven te verzorgen. Op het landgoed staan twee locaties, die beide zeer geschikt zijn voor het vieren van uw huwelijksfeest.

  • De Watermolen: Midden op het landgoed staat restaurant de Watermolen. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel. Het restaurant heeft een uitstekende keuken wat het zeer geschikt maakt voor het diner met uw gasten.
  • Het Koetshuis: Naast restaurant de Watermolen staat achter Huis Singraven het Koetshuis. Een prachtige locatie, waarin alle authentieke details, zoals het plafond met balkenstructuur, de vitrines en zelfs de paardenboxen bewaard zijn gebleven.

Zijn er gasten die van ver komen? Dan zijn er in de directe omgeving voldoende overnachtingsmogelijkheden. Wij kunnen diverse hotels of bed en breakfast mogelijkheden aanbevelen en in overleg met u regelen wij het vervoer naar uw hotel en eventueel ook die van uw gasten.

Brochure aanvragen

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Landgoed Singraven en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kies er dan voor om de brochure aan te vragen. Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Dan kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

Contact Opnemen Informatie aanvragen