Trouwlocatie Overijssel

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Overijssel? Dan is Landgoed Singraven de perfecte locatie. Het landgoed is omringd door prachtige tuinen en veel natuur, deze unieke ligging staat dan ook garant voor een onvergetelijke huwelijksdag. Of het nu gaat om een diner, receptie, feest of een combinatie van deze, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking. Op het landgoed staan twee locaties, die beide zeer geschikt zijn voor het vieren van uw huwelijksfeest. Wij nodigen u graag uit om de locatie te komen bezichtigen.

Landgoed Singraven

Uw bruiloft is natuurlijk de mooiste dag van uw leven en deze trouwlocatie in Twente is het begin van een prachtige dag. Landgoed Singraven heeft twee locaties die beide vele mogelijkheden bieden voor het vieren van uw bruiloft.

  • De Watermolen: Midden op het landgoed staat restaurant De Watermolen. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel. Het restaurant heeft een uitstekende keuken wat het zeer geschikt maakt voor het diner met uw gasten.
  • Het Koetshuis: Naast restaurant De Watermolen staat achter Huis Singraven het Koetshuis. Een prachtige locatie, waarin alle authentieke details, zoals het plafond met balkenstructuur, de vitrines en zelfs de paardenboxen bewaard zijn gebleven.

Heeft u gasten die van ver komen? Dan kunnen wij diverse hotels of bed en breakfast mogelijkheden aanbieden en kunnen wij, indien gewenst ook het vervoer naar het hotel regelen. Uiteraard voorzien wij ook u graag van advies over de diverse overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van onze trouwlocatie in Twente.

Ja, ik zoek een trouwlocatie in Overijssel

Wanneer u kiest voor onze locatie bieden wij u de mogelijkheid om de wettelijke huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden in kasteel Singraven. Dus bent u nog op zoek naar de juiste trouwlocatie in Overijssel? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Landgoed Singraven? Kies er dan voor om de brochure aan te vragen, waar u meer informatie vindt over de opties.

Contact Opnemen Informatie aanvragen