Trouwenlocatie landgoed

Uw huwelijk is de mooiste dag van uw leven en dit wilt u dan natuurlijk ook tot in de puntjes geregeld hebben. Bent u nog op zoek naar een goede trouwlocatie en is een landgoed de trouwlocatie die u in gedachten heeft? Dan bent u bij Landgoed Singraven aan het juiste adres. Dit prachtig en uniek gelegen landgoed is zeer geschikt voor huwelijksfeesten en eventueel de wettelijke huwelijksvoltrekking. Of het nu gaat om een diner, receptie, feest of een combinatie van deze, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking. Dus bent u nog op zoek naar een unieke trouwlocatie op een landgoed? Kom dan eens langs om de locatie te bezichtigen.

Mogelijkheden van trouwlocatie Landgoed Singraven

Wanneer u graag een landgoed als trouwlocatie wilt is Landgoed Singraven een prachtige mogelijkheid. Op het landgoed staan twee locaties die beide zeer geschikt zijn voor het vieren van uw huwelijksfeest.

  • De Watermolen: Midden op het landgoed staat restaurant de Watermolen. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel. Het restaurant heeft een uitstekende keuken wat het zeer geschikt maakt voor het diner met uw gasten.
  • Het Koetshuis: Naast restaurant de Watermolen staat achter Huis Singraven het Koetshuis. Een prachtige locatie, waarin alle authentieke details, zoals het plafond met balkenstructuur, de vitrines en zelfs de paardenboxen bewaard zijn gebleven.

Een groot voordeel van uw huwelijk bij Landgoed Singraven is dat er in de directe omgeving meerdere hotels beschikbaar zijn. Wij bevelen zowel u als uw gasten diverse mogelijkheden aan en in over met u regelen wij het vervoer.

Brochure aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van trouwlocatie Landgoed Singraven? Vraagt u dan onze brochure aan. Hierin vindt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent een huwelijksfeest op het landgoed. Wilt u graag een afspraak met ons maken voor het bezichtigen van de locatie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Contact Opnemen Informatie aanvragen