Trouwen op een landgoed

Bent u nog op zoek naar de perfecte locatie voor uw huwelijk en heeft u altijd al willen trouwen op een landgoed? Dan is Landgoed Singraven een zeer geschikte locatie. Dit landgoed is omring door prachtige tuinen en veel natuur en deze unieke ligging staat dan ook garant voor een onvergetelijke huwelijksdag. Wanneer u kiest voor onze locatie bieden wij u de mogelijkheid om de wettelijke huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden in kasteel Singraven. Wij nodigen u graag uit om de locatie eens te komen bezichtigen en de mogelijkheden van het trouwen op een landgoed met ons te bespreken.

Waarom trouwen op Landgoed Singraven?

Wanneer u graag op een landgoed wilt trouwen is Landgoed Singraven het perfecte decor voor uw trouwfeest. Uw huwelijk is immers de mooiste dag van uw leven en deze wilt u natuurlijk in stijl vieren. Bij ons overheerst de authentieke sfeer, de prachtige tuinen en de omringende natuur. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie van deze, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking. Onze jarenlange ervaring, de uitstekende naam en unieke ligging staan garant voor de viering van een onvergetelijke huwelijksdag.

Overnachten

Wilt u graag in de buurt van het landgoed wilt overnachten zijn daar genoeg mogelijkheden voor. In de directe omgeving zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden en wij geven u hier dan ook graag advies over. Uiteraard kunnen wij zorgen voor het vervoer van en naar het hotel. Wanneer u gasten op uw bruiloft heeft die van ver komen zijn er ook voor hen vele mogelijkheden. Wij kunnen diverse hotels of Bed & Breakfast mogelijkheden aanbevelen en eventueel het vervoer van uw gasten regelen.

Ja, ik wil op een landgoed trouwen!

Wilt u niets liever dan op een landgoed trouwen en heeft u interesse in de mogelijkheden van Landgoed Singraven? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend onze brochure aan, waarin u meer informatie omtrent het huwelijksfeest vindt. Voor verdere vragen kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Contact Opnemen Informatie aanvragen