Trouwen in Twente

Wilt u trouwen in Twente en bent u op zoek naar een unieke en prachtige plek voor deze bijzondere dag? Neem dan eens een kijkje bij Restaurant Watermolen Singraven. Deze oude Saksische gelegen op Landgoed Singraven is een bijzonder mooie plek om uw ja-woord te geven.
Wij zorgen dankzij onze jarenlange ervaring, uitstekende naam en unieke ligging voor een onvergetelijke huwelijksdag. Wanneer u wilt trouwen in Twente is restaurant Watermolen Singraven een uiterst geschikte plek!

Trouwen in Twente bij restaurant Watermolen Singraven

Restaurant Watermolen Singraven biedt u talloze mogelijkheden. Of u kiest voor een diner, receptie, feestavond of een combinatie van deze, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking. De prachtige tuinen en omringende natuur zorgen voor een authentieke sfeer. Trouwen in Twente doet u geheel in stijl op landgoed Singraven.
Wij bieden u ook de mogelijkheid uw wettelijke huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden in het prachtige kasteel Singraven. Deze kan afhankelijk van het aantal gasten ook plaats vinden in het koesthuis, de jachtkamer of in onze prachtige tuin. Voor het bespreken van de mogelijkheden en introductie van onze prachtige locatie om te trouwen in Twente nodigen wij u graag uit op ons landgoed.

Mogelijkheden overnachten trouwen in Twente

Wilt u gebruik maken voor uzelf of voor uw gasten van een hotel of bed en breakfast in de buurt? Wij voorzien u graag van informatie en advies. Wanneer u gaat trouwen in Twente zijn er meer dan voldoende overnachtingsmogelijkheden in de regio van restaurant Watermolen Singraven. Ook het vervoer hoeft geen enkel probleem te zijn. Wij zorgen er graag voor dat dit geregeld is voor u en/of uw gasten.

Wilt u trouwen in Twente?

Wilt u trouwen in Twente op ons landgoed? Bent u nieuwsgierig en heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend onze huwelijksbrochure downloaden. De brochure voorziet u van meer informatie over onze trouwlocatie. Wanneer u de brochure download vragen wij u om uw gegevens achter te laten, zodat wij contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. Voor verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wilt u graag met ons bellen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0541-351372.

Contact Opnemen Informatie aanvragen