High Tea

Bent u op zoek naar een leuke invulling voor een gezellig middagje met vrienden of familie? Kom dan eens langs bij restaurant Watermolen Singraven voor een heerlijke high tea in Twente. In ons sfeervolle restaurant verzorgen wij al generaties lang een aangename en gemoedelijke sfeer en kunt u genieten van heerlijke gerechten. U vindt ons in een prachtige omgeving, midden op landgoed Singraven, waar wij u graag ontvangen om u te laten genieten van alles wat wij te bieden hebben.

Soorten high tea bij restaurant Watermolen Singraven

Bij restaurant Watermolen Singraven kunt u in een een landelijke sfeer en in alle rust genieten van een high tea. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op één van onze prachtige terrassen langs de Dinkel. Wanneer het weer dit niet toelaat, of tijdens de wintermaanden, kunt u gezellig plaatsnemen bij de openhaard. U kunt u bij ons terecht voor de volgende soorten high tea’s:

  • Traditionele high tea (vanaf 2 personen): Deze high tea bestaat uit een etagère vol hartige en zoete lekkernijen en enkele gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.
  • Twentse high tea (vanaf 20 personen): Deze high tea is samengesteld met verrassende streekproducten. Zo kunt u genieten van sandwiches belegd met Twents nagelhout of Twentse bitterkoekjes, maar ook gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.

Voor de high tea’s vragen wij u minimaal één dag vooraf te reserveren, zodat wij alles voor u in orde kunnen maken.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een high tea in Twente en komt u graag bij ons langs? Neem dan eens contact met ons op via 0541 – 351 372 of stuur een mail naar info@watermolen-singraven.nl om een high tea te reserveren. Wij heten u van harte welkom in restaurant Watermolen Singraven!

high tea:

Bekijk high tea

Of download de high tea mogelijkheden