Veelgestelde vragen:

Hoe weet ik of een boswachterswoning beschikbaar is in een bepaalde periode?

Dit kunt u checken bij deze website. Maar u kunt ook contact (telefoon of email) opnemen met ons via deze site. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven of de boswachterswoning beschikbaar is in de gewenste periode. Ook kunnen wij u een alternatief geven qua datum.

Hoeveel kost een boswachterwoning op het landgoed Singraven?

Download het onderstaande formulier “bekijk tarieven boswachterswoning”. Hierop staan de tarieven per woning en in welk jaargetijde. Wilt u langer verblijven dan een week, neem dan contact op met ons om u voor een speciale aanbieding.

Hoe ontvang ik de sleutels van mijn villa?

Op de dag van aankomst kunt u in het naastgelegen restaurant de sleutels ophalen. Wij zullen u ontvangen en een kleine rondleiding in het huis geven met uitleg over de boswachterswoning.

U wilt een fiets/scooter/auto huren?

Wij hebben hiervoor verschillende (informatie) adressen waarbij u deze kunt huren. Mocht u andere vragen hebben dan kunt u altijd even in het restaurant komen om hierover informatie te krijgen.

Is er een zwembad in de buurt?

Op ca 1 km afstand in denekamp ligt openbaar zwembad en sportcomplex Dorper Esch. Uiteraard kunt u hier gebruik maken van hun faciliteiten die ze aanbieden tegen betaling.

Wat is er in de omgeving te doen?

De omgeving van Noord-Oost Twente, waar het boswachterswoningen in liggen, is een prachtig gebied om te recreëren of te bezoeken. Vele leuke kleine stadjes en dorpjes waar van alles te beleven is. Ook ligt Duitsland op een steenworp afstand en vooral in de maand december worden daar overal prachtige kerstmarkten georganiseerd. Alle voorzieningen om u midweek/weekend of week te plezieren zijn aanwezig! Uiteraard kunt u altijd de site van de vvv Denekamp-Ootmarsum raadplegen.

Hoe is een winters verblijf in de boswachterswoning?

Bekijkt u de onderstaande video en laat u overtuigen hoe mooi het landgoed Singraven is!

Hoe is het parkeren geregeld bij de boswachterswoning?

De boswachterswoningen hebben een eigen gratis parkeerplaats naast de woningen. Ook kunt u als gast van de woning gratis uw elektrische auto opladen aan de oplaadpaal.

Mogen huisdieren?

Wij begrijpen heel goed dat u graag uw huisdier mee wilt nemen als u er een paar dagen op uit trekt. Huisdieren zijn mogelijk in de woningen maar dit gaat wel in overleg met ons.