Overnachten in het prachtige Twentse landschap

Overnachten in de boswachterswoningen op landgoed Singraven!

De boswachterswoningen op het landgoed Singraven is gevestigd in karakteristiek rijks monumentaal pand gedateerd uit 1921 en 1931 waar u sinds kort in kunt overnachten. In 2018 zijn deze huizen geheel gerenoveerd en stijlvol ingericht. De woningen zijn gelegen naast het authentieke Restaurant de Watermolen en behoort bij het watermolenensemble van het landgoed Singraven

De dubbele boswachterswoning zijn als 1 geheel te huur (tot 11 personen) of als 2 afzonderlijke huizen (6 of 5 personen). Het landgoed Singraven is een prachtige startplek om Twente te leren kennen te voet, fiets, scooter of auto. Ook is er op de eigen gelegen parkeerplaats een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

De eerste woning heeft 2 slaapkamers: 1 masterbedroom, een kamer voor 2 personen en een overloop waar een slaapbank staat. Het tweede huisjes heeft 1 masterbedroom en 3 slaapkamers. De woningen voldoen aan het huidige comfort. Er is een ruime inloop douche, 2 toiletten (boven en beneden) Beide woningen hebben een keuken met koeling/vriezer, combimagnetron, inductiekookplaat met pannenset, diverse keukengereedschap, bestek, senseo koffiemachine, waterkoker, broodrooster, Tv en gratis wifi. Zie fotogalerij.

Uiteraard kunt u gedurende uw verblijf gebruik maken van de diensten die het restaurant aanbied zoals lunch, high tea, diner (a la carte of het Meerdere Malen Menu) of gewoon heerlijk genieten van het verse appelgebak met koffie.

De ligging is ca 1,5 km van Denekamp af midden in de natuur omringd door de rivier de dinkel.

De woningen zijn te huur als midweek/weekend of week. Bij reservering zullen wij u een lijst sturen voor welke benodigdheden u zelf moet zorgen.