Kasteel trouwlocatie

Uw bruiloft is natuurlijk de mooiste dag van uw leven en deze dag mag niks u ontbreken. Droomt u al jaren van een echt sprookjeshuwelijk en is een kasteel uw ideale trouwlocatie? Dan is Landgoed Singraven precies de trouwlocatie waar u naar op zoek bent. Op het landgoed kunt u niet alleen uw huwelijksfeest vieren, maar het is ook mogelijk om de wettelijke huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden in kasteel Singraven. Het landgoed is omringd door prachtige tuinen en veel natuurlijk, wat zorgt voor een onvergetelijke huwelijksdag. Deze unieke locatie maakt dat u de mooiste dag van uw leven in stijl kan vieren.

Landgoed Singraven

Landgoed Singraven is een zeer geschikte huwelijkslocatie. Bij ons overheerst de authentieke sfeer, de prachtige tuinen en de omringende natuur. Een kasteel als trouwlocatie maakt uw trouwdag echt onvergetelijk en daarom hebben wij voor ieder onderdeel van de dag een passende ruimte tot uw beschikking. Of het nu gaat om een diner, receptie, feest of een combinatie van deze. Bent u met een grote groep? Dan kunt u terecht in de boerderijzaal. Voor een kleiner gezelschap is de jachtkamer zeer geschikt. Bij mooi weer bieden wij u de mogelijkheid om uw feest buiten op het terras langs de Dinkel te houden. Wij nodigen u graag uit om de locaties te bezichtigen en de mogelijkheden met ons door te spreken.

Zijn er gasten die graag in de buurt van het landgoed willen overnachten? Dan zijn er in de directe omgeving voldoende overnachtingsmogelijkheden die wij zowel u als uw gasten kunnen aanbevelen. Indien gewenst zullen wij ook zorg dragen voor het vervoer naar het hotel.

Ja, ik wil een kasteel als trouwlocatie

Wilt u niets liever dan een kasteel als trouwlocatie en bent u benieuwd wat de mogelijkheden van Landgoed Singraven voor u zijn? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden van kasteel Singraven als trouwlocatie eens door te spreken.

Contact Opnemen Informatie aanvragen