High Tea Twente

Restaurant De Watermolen is een authentiek restaurant met een rijke geschiedenis. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Vandaag de dag kunt u hier terecht voor een overheerlijke lunch, diner of high tea van Twentse specialiteiten. Wilt u bijvoorbeeld samen met vrienden of vriendinnen een middagje theeleuten onder het genot van verschillende hapjes? Kom dan eens bij restaurant De Watermolen langs voor een high tea in Twente, welke al vanaf twee personen te reserveren is.

Soorten high tea

Restaurant De Watermolen biedt u verschillende soorten high tea arrangementen aan. Zo kunt u kiezen voor een traditionele high tea in Twente, maar hebben wij ook een echte Twentse high tea, met Twentse specialiteiten. De high tea kunt u nuttigen op één van onze prachtige terrassen langs de Dinkel of in onze authentieke boerderijzaal.

  • Traditionele high tea (vanaf 2 personen): Bestaat uit een etagère vol met allerlei hartige en zoete lekkernijen. Hierbij kunt u denken aan brownies, bonbons, sandwiches en enkele gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.
  • Twentse high tea (vanaf 6 personen): Bestaat uit diverse gerechtjes gemaakt van de streekproducten uit noordoost Twente. Zo kunt u bijvoorbeeld een huisgemaakte cup cake gevuld met boerenjongens of gevulde flensjes met roomkaas en harde worst verwachten, maar ook gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.

De gewenste high tea dient u minimaal één dag vooraf te reserveren.

High tea in Twente reserveren

Restaurant De Watermolen verzorgt al generaties lang een aangename en gemoedelijke sfeer en wij verwelkomen u dan ook graag in ons restaurant. Heeft u interesse in een high tea in Twente of in één van de andere mogelijkheden van restaurant De Watermolen? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op. Ook voor reserveringen of vragen kunt u ons bellen, wij staan altijd voor u klaar.

Contact Opnemen