High Tea Overijssel

Samen met vrienden of vriendinnen een middagje heerlijk theeleuten onder het genot van een diverse hapjes? Dat kan bij restaurant De Watermolen in Denekamp, een restaurant met een prachtige geschiedenis. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Vandaag de dag kunt u bij restaurant De Watermolen genieten van overheerlijke Twentse specialiteiten tijdens een lunch, diner of high tea in Overijssel.

Restaurant De Watermolen

Restaurant De Watermolen is een restaurant met een rijke geschiedenis, waar u kennismaakt met de echte Twentse gastvrijheid. Al generaties lang verzorgen wij een aangename en gemoedelijke sfeer en nodigen wij u graag uit in ons sfeervolle restaurant. Van een lunch tot diner en van volledig verzorgde bruiloft tot geweldig bedrijfsfeest; wij staan graag voor u klaar.

High Tea

Eén van de mogelijkheden die wij u graag aanbieden is onze high tea in Overijssel. Wij bieden u zowel een traditionele high tea als een Twentse high tea, welke beide zeer aan te raden zijn.

  • Traditionele high tea (vanaf 2 personen): Bestaat uit een etagère vol met allerlei hartige en zoete lekkernijen. Hierbij kunt u denken aan brownies, bonbons, sandwiches en enkele gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.
  • Twentse high tea (vanaf 6 personen): Bestaat uit diverse gerechtjes gemaakt van de streekproducten uit noordoost Twente. Zo kunt u bijvoorbeeld een huisgemaakte cup cake gevuld met boerenjongens of gevulde flensjes met roomkaas en harde worst verwachten, maar ook gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.

Bij mooi weer kunt u van uw high tea in Overijssel genieten op één van onze terrassen langs de Dinkel. Zit u liever binnen of bezoekt u ons tijdens de wintermaanden, dan kunt u plaatsnemen in de authentieke boerderijzaal bij de openhaard. Voor beide high tea’s dient u minimaal één dag van tevoren te reserveren.

Ja, ik wil een high tea in Overijssel!

Bent u op zoek naar een sfeervolle middag uit, waarbij u kunt genieten van Twentse specialisten? Reserveer dan een high tea in Overijssel bij restaurant De Watermolen. Voor vragen of speciale wensen kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Contact Opnemen