High tea in Twente

Bent u op zoek naar een sfeervolle middag of avond uit, waarbij u kunt genieten van Twentse specialiteiten? Dan nodigen wij u graag uit in ons sfeervolle restaurant De Watermolen in Denekamp. Een restaurant met een prachtige geschiedenis. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Nu, jaren later verwelkomen wij u graag op deze zelfde plek voor een overheerlijke lunch, diner of high tea met vriendinnen. Dus kom snel eens langs voor bijvoorbeeld een high tea in Twente en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben.

Genieten van een high tea in Twente

Bij restaurant de Watermolen kunt u vanaf twee personen genieten van een high tea in Twente en heeft u zelfs nog keuze uit verschillende soorten. Bij mooi weer kunt u buiten zitten op één van onze prachtige terrassen langs de Dinkel. Zit u liever binnen of bezoekt u ons tijdens de wintermaanden, dan kunt u plaatsnemen in de authentieke boerderijzaal bij de openhaard. Wij bieden u een traditionele high tea en een Twentse high tea.

  • Traditionele high tea (vanaf 2 personen): Bestaat uit een etagère vol met allerlei hartige en zoete lekkernijen. Hierbij kunt u denken aan brownies, bonbons, sandwiches en enkele gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.
  • Twentse high tea (vanaf 6 personen): Bestaat uit diverse gerechtjes gemaakt van de streekproducten uit noordoost Twente. Zo kunt u bijvoorbeeld een huisgemaakte cup cake gevuld met boerenjongens of gevulde flensjes met roomkaas en harde worst verwachten, maar ook gerechtjes aangepast aan de tijd van het jaar.

Voor beide high tea’s dient u minimaal een dag vooraf te reserveren. Komt u met kinderen voor deze heerlijke high tea in Twente? In overleg kunnen wij voor hen een speciale high tea maken.

Contact opnemen met de Watermolen

Bent u benieuwd naar restaurant de Watermolen? Kom dan eens langs voor een high tea in Twente. Voor reserveringen of vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij staan altijd voor u klaar.

Contact Opnemen