Feestzaal Twente

Heeft u binnenkort plannen om een groot feest te organiseren en bent u hiervoor nog op zoek naar een geschikte feestzaal in Twente Dan bent u bij restaurant De Watermolen aan het juiste adres. Het restaurant ligt midden op Landgoed Singraven op een zeer unieke locatie. Het landgoed is omringd door prachtige tuinen en veel natuur, deze unieke ligging staat dan ook garant voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of verjaardag, voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte zaal.

De Watermolen

Restaurant De Watermolen is een restaurant met een prachtige geschiedenis. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Nu, jaren later kunt u bij ons terecht voor het huren van een feestzaal in Twente. Bent u met een grote groep? Dan kunt u terecht in de boerderijzaal. Voor een kleiner gezelschap is de jachtkamer zeer geschikt. Bij mooi weer bieden wij u de mogelijkheid om uw feest buiten op het terras langs de Dinkel te houden. Wij nodigen u graag uit voor het bekijken van onze feestzaal in Twente.

Andere mogelijkheden

Restaurant De Watermolen biedt naast de feestzalen nog veel mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een overheerlijke lunch, diner of high tea. Deze worden bereid met echte Twentse specialiteiten. Dus kom snel eens langs bij restaurant De Watermolen en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben. Wanneer u langs komt voor een high tea dient u minimaal een dag van tevoren te reserveren, zodat u zeker weet dat er plek voor u is.

Ja, ik ben op zoek naar een feestzaal in Twente

Bent u benieuwd wat een geschikte feestzaal in Twente voor u is of wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Voor meer informatie over locaties bieden wij u graag onze brochure aan, waar u ales vindt over onze mogelijkheden.

Contact Opnemen