Feestzaal Overijssel

Organiseert u binnenkort een feest, of gaat u trouwen en bent u daarvoor nog op zoek naar een goede feestzaal in Overijssel? Dan is restaurant De Watermolen precies waar u naar op zoek bent. Het restaurant ligt midden op Landgoed Singraven op een zeer unieke locatie. Het landgoed is omringd door prachtige tuinen en veel natuur, deze unieke ligging staat dan ook garant voor een onvergetelijke dag. Dus of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of verjaardag, voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte zaal.

Feesten

Met veel plezier ontvangen wij u in een feestzaal in Overijssel op ons prachtige landgoed. Onze locatie is een prachtig decor voor veel verschillende gelegenheden, waarbij lekker eten en drinken voorop staat. Wij kunnen voor u de volgende feesten verzorgen:

  • Huwelijksfeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Familiefeesten
  • Jubilea
  • Verjaardagsfeesten

Voor ieder soort feest hebben wij een passende feestzaal in Overijssel. Voor grote groepen hebben wij de boerderijzaal. Bent u in een kleiner gezelschap, dan is de jachtkamer een zeer geschikte plek. Wij nodigen u graag uit om de locatie eens te komen bekijken.

Geschiedenis van restaurant De Watermolen

Van origine is restaurant De Watermolen een molenaarshuis, waardoor het onlosmakelijk verbonden is met de rivier de Dinkel. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Wij ontvangen u graag in deze omgeving, zodat u kunt genieten van alles wat wij u te bieden hebben.

Ja, ik ben op zoek naar een feestzaal in Overijssel!

Bent u op zoek naar een geschikte feestzaal in Overijssel voor uw feest? Vraag dan eens onze brochure aan, waarin u meer informatie vindt over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Voor vragen, reserveringen of specifieke wensen kunt u het beste even telefonisch contact opnemen. Wij maken graag een afspraak met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact Opnemen