Feestlocatie Twente

Wanneer u een feest geeft wilt u natuurlijk een perfecte feestlocatie in Twente regelen. Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of verjaardag, de locatie is een belangrijk aspect van het feest. Restaurant De Watermolen is een zeer geschikte locatie, waar u niet alleen terecht kunt voor een lunch of diner, maar ook voor een volledig verzorgd feest. Het restaurant heeft een rijke geschiedenis, wat de locatie extra speciaal maakt. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Vele jaren later ontvangen wij u graag voor een hapje en een drankje en zijn wij een zeer geschikte feestlocatie in Twente.

Restaurant De Watermolen

Restaurant De Watermolen leent zich bij uitstek als feestlocatie in Twente voor diverse evenementen, zowel zakelijk als privé. Het restaurant ligt midden op het natuurrijke landgoed Singraven wat het een prachtig decor maakt voor een huwelijksfeest, personeelsfeest of een verjaardag. Wij hebben voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte zaal. Bent u met een grote groep? Dan kunt u terecht in de boerderijzaal. Voor een kleiner gezelschap is de jachtkamer zeer geschikt. Bij mooi weer bieden wij u de mogelijkheid om uw feest buiten op het terras langs de Dinkel te houden. Wij nodigen u graag uit om de locatie te komen bezichtigen.

Arrangementen

Restaurant De Watermolen is niet alleen geschikt voor het vieren van diverse evenementen, maar ook voor verschillende arrangementen van 5 tot 250 personen. Wij laten u graag kennismaken met de prachtige omgeving en onze culturele historie. Alle seizoenen hebben zo zijn eigen schoonheden die wij u graag laten ontdekken. Arrangementen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn:

  • High tea arrangement
  • Klootschiet arrangement
  • Noordoost Twente arrangement met Parijse stadsbus
  • Italiaanse landgoedavond
  • Scooter en solextochten
  • Keverrally

Brochure aanvragen

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Landgoed Singraven en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kies er dan voor om de brochure aan te vragen. Heeft u nog vragen of specifieke wensen over deze feestlocatie in Twente? Dan kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Contact Opnemen