Feestlocatie Overijssel

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Overijssel? Dan is Landgoed Singraven precies wat u zoekt. Het landgoed is omringd door prachtige tuinen en veel natuur, deze unieke ligging staat dan ook garant voor een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of verjaardag, voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte zaal. Bent u met een grote groep? Dan kunt u terecht in de boerderijzaal. Voor een kleiner gezelschap is de jachtkamer zeer geschikt. Wij nodigen u graag uit voor het bekijken van onze feestlocatie in Overijssel.

Mogelijkheden van het landgoed

Met veel plezier ontvangen wij u op Landgoed Singraven en doen wij er alles aan om een onvergetelijk feest te organiseren. Wij hebben verschillende zalen tot onze beschikking, waaronder:

  • De Watermolen: Midden op het landgoed staat restaurant de Watermolen. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel. Het restaurant heeft een uitstekende keuken wat het zeer geschikt maakt voor het diner met uw gasten.
  • Het Koetshuis: Naast restaurant de Watermolen staat achter Huis Singraven het Koetshuis. Een prachtige locatie, waarin alle authentieke details, zoals het plafond met balkenstructuur, de vitrines en zelfs de paardenboxen bewaard zijn gebleven.

Onze locaties dragen bij aan een goede sfeer, wat het landgoed een zeer geschikte feestlocatie in Overijssel maakt.

Geschiedenis van restaurant De Watermolen

Restaurant De Watermolen leent zich bij uitstek als feestlocatie voor diverse evenementen, zowel zakelijk als privé. Bij restaurant De Watermolen maakt u kennis met de echte Twentse gastvrijheid. Al generaties lang verzorgen wij een aangename en gemoedelijke sfeer en nodigen wij u graag uit in ons sfeervolle restaurant. Van een lunch tot diner en van volledig verzorgde bruiloft tot geweldig bedrijfsfeest; wij staan graag voor u klaar.

Ja, ik zoek een feestlocatie in Overijssel!

Bent u voor uw feest op zoek naar de perfecte feestlocatie in Overijssel? Dan verwelkomen wij u graag bij restaurant De Watermolen. Voor meer informatie over de mogelijkheden bieden wij u graag onze brochure aan. Mocht u nog vragen hebben of graag een keer langs komen om de locatie te bezichtigen, neemt u dan eens telefonisch contact met ons op.

Contact Opnemen