Verjaardagsfeesten

Wilt u uw verjaardagsfeest vieren op een unieke feestlocatie in Twente? Kijk dan eens wat restaurant Watermolen Singraven u te bieden heeft. Of u uw verjaardag nu klein wilt vieren of juist heel groot. Wij kunnen ons restaurant volledig indelen, zodat er voor iedere groep een sfeervolle atmosfeer ontstaat. Wanneer u met een kleine groep bent kunt u terecht in onze authentieke jachtkamer. Voor een grote groep hebben wij de boerderijzaal met aangrenzend ons vernieuwde tuinterras met zicht op de fruitgaard en de watermolen van Singraven. Een gezellig familiefeest of een verjaardag, wij maken van ieder bijzonder moment een belevenis.

Restaurant Watermolen Singraven

Restaurant Watermolen Singraven is een uitstekende feestlocatie voor diverse evenementen, zowel zakelijk als privé. Het restaurant ligt middel op het natuurrijke landgoed Singraven en is een prachtig decor voor een gezellige verjaardag. Lekker eten en drinken staat hierbij voorop en wij laten u graag kennis maken met onze uitstekende keuken.

Ons restaurant is een unieke locatie en heeft een bijzondere geschiedenis. Van oorsprong is het restaurant namelijk een molenaarshuis, waardoor het onlosmakelijk verbonden is met de rivier De Dinkel. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Vandaag de dag nodigen wij u graag uit in deze omgeving om te genieten van alles wat wij u te bieden hebben.

Feestzaal bekijken

Heeft u interesse in onze mogelijkheden en wilt u uw verjaardagsfeest graag vieren in onze feestzaal in Twente? Neemt u dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden en voor het maken van een afspraak. Wij nodigen u graag uit om de locatie eens te komen bekijken. Bij ons kunt u voor al uw wensen terecht. Van een lunch tot een diner en van volledig verzorgde bruiloft tot fantastisch verjaardagsfeest, wij staan voor u klaar!