Jubilea

Viert u het 25 jarig bestaan van uw bedrijf of van een werknemer, wordt u binnenkort 50 jaar, bent u 12,5 jaar getrouwd of heeft u een andere jubileum of feestelijke gebeurtenis? Dan is restaurant Watermolen Singraven de perfecte feestlocatie in Twente om dit te vieren. Omringd door een boslandschap is ons karakteristieke molenhuis met haar huiselijke stijl en tuinterrassen een prachtige plek voor een feestelijk samenzijn. Of het nu ingetogen met een klein gezelschap is of een uitbundige feestavond met livemuziek. Voor ieder feest hebben wij een passende ruimte.

Restaurant Watermolen Singraven

Van oorsprong is restaurant Watermolen Singraven een molenaarshuis en daardoor onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. In deze omgeving willen wij u vandaag de dag graag ontvangen om te genieten van alles wat wij u te bieden hebben.

Restaurant Watermolen Singraven is gelegen te midden van landgoed Singraven en daarmee uitermate geschikt voor een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of familiefeest. De omgeving maakt onze locatie uniek in zijn soort en draagt bij aan een onvergetelijk feest. Wanneer u met een grote groep bent kunt u terecht in onze boerderijzaal. Indien u met kleiner gezelschap bent? Dan is de jachtkamer zeer geschikt. Als het weer dat toe laat heeft u ook de mogelijkheid om uw feest buiten in onze tuin te houden.

Ja, ik zoek een feestzaal in Twente!

Heeft u binnenkort iets te vieren en zoekt u nog een geschikte feestzaal in Twente? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij nodigen u graag uit om de locatie eens te komen bezichtigen en de mogelijkheden met ons door te spreken.