Huwelijksfeesten

Bent u op zoek naar een perfecte trouwlocatie in Twente en is trouwen op een landgoed uw droom? Dan is restaurant Watermolen Singraven precies wat u zoekt. Het Landgoed Singraven is het perfecte decor voor uw trouwfeest. Uw huwelijk is immers de mooiste dag van uw leven en deze wilt u natuurlijk in stijl vieren. Met veel plezier ontvangen wij u in onze oude Saksische boerderij gelegen op Landgoed Singraven. Onze jarenlange ervaring, uitstekende naam en de unieke ligging staan garant voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Waarom trouwen op Landgoed Singraven?

Waarom restaurant Watermolen Singraven bijzonder geschikt is voor uw huwelijksfeest? Bij ons overheerst de authentieke sfeer, de prachtige tuinen en de omringende natuur. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie van deze, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking.

Indien u kiest voor onze locatie, dan kunt u ook de wettelijke huwelijksvoltrekking laten plaats vinden in kasteel Singraven. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u ook kiezen voor het Koetshuis, de jachtkamer of onze prachtige tuin. Wij nodigen u graag uit om de mogelijkheden te bespreken en de locatie te bezichtigen.

Overnachten

Overnachten in de boswachterswoningen op landgoed Singraven!

De boswachterswoningen op het landgoed Singraven is gevestigd in karakteristiek rijks monumentaal pand gedateerd uit 1921 en 1931 waar u sinds kort in kunt overnachten. In 2018 zijn deze huizen geheel gerenoveerd en stijlvol ingericht. De woningen zijn gelegen naast het authentieke Restaurant de Watermolen en behoort bij het watermolenensemble van het landgoed Singraven klik hier

Wanneer u graag op een landgoed wilt trouwen en landgoed Singraven uw voorkeur heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend onze huwelijksbrochure aanvragen.

Voor aanvraag huwelijksbrochure en verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.