Familiefeesten

Een familiefeest staat vaak in het teken van gezelligheid, met daarnaast activiteiten voor jong en oud. Organiseert u een familiefeest en bent u hiervoor nog op zoek naar een goede feestlocatie in Twente? Dan bent u bij restaurant Watermolen Singraven aan het juiste adres. Ons landgoed leent zich uitstekend voor verschillende activiteiten, zodat u een onvergetelijk familiefeest kunt organiseren. U kunt de dag afsluiten met een overheerlijke barbecue of een smakelijk buffet. Ons restaurant heeft een bijzonder goede naam en wij laten u graag genieten van wat onze uitstekende keuken u te bieden heeft. In overleg is er veel mogelijk en daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, om voor u een voorstel op maat te maken.

Waarom een familiefeest in Twente?

Restaurant Watermolen Singraven is een unieke locatie voor het houden van uw familiefeest in Twente. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor is het onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel. Eeuwenlang maakte boeren hier, onder het genot van een drankje een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Vandaag de dag ontvangen wij u graag in deze omgeving om u te laten genieten van alles dat wij u te bieden hebben.

Voor ieder feest hebben wij een passende ruimte. Wanneer u met een grote groep bent kunt u terecht in onze boerderijzaal. Bent u met een kleiner gezelschap? Dan is de jachtkamer zeer geschikt. Daarnaast kunt u ook terecht in het Koetshuis achter kasteel Singraven. Bij mooi weer bieden wij u ook de mogelijkheid om uw feest buiten op ons terras langs de Dinkel te houden.

Contact opnemen

Bent u benieuwd hoe onze feestzaal in Twente er uit ziet en wat wij u verder te bieden hebben? Neemt u dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0541 – 351 372 of stuur een mail naar info@watermolen-singraven.nl. Wij maken graag een afspraak met u, zodat u de locatie kunt komen bezichtigen en we de mogelijkheden door kunnen spreken.