Bedrijfsfeesten

Restaurant Watermolen Singraven is gelegen op landgoed Singraven en is een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest in Twente. Wij beschikken over meerdere sfeervolle zalen. De authentieke jachtkamer, de voorzaal en de boerderijzaal zijn uitermate geschikt voor groeps- en bedrijfsfeesten. Op het landgoed zijn verschillende activiteiten mogelijk, zodat u uw bedrijfs- of personeelsfeest in Twente geheel naar eigen wens kunt invullen en indelen. Wij bieden u vele keuze uit binnen- en buitenactiviteiten, van vergaderen in de tuinen van huis Singraven tot klootschieten door het arboretum, het kan allemaal bij restaurant Watermolen Singraven.

Arrangementen

Ons restaurant leent zich bij uitstek voor allerlei arrangementen van 5 tot 250 personen. U kunt u bij ons niet alleen culinair genieten, maar wij laten u ook graag kennis maken met de prachtige omgeving en haar culturele historie. Enkele arrangementen die wij u kunnen bieden:

  • High tea arrangement
  • Klootschiet arrangement
  • Noord Oost Twente arrangement met Parijse Stadsbus
  • Italiaanse landgoedavond
  • Scooter en solextochten
  • Keverrally

Ook op het gebied van eten en drinken laten wij u graag genieten. Wij beschikken over onze eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Dit kan een 3, 4, 5 of meer gangen (streek)diner zijn, maar ook een koud/warm buffet, barbecue, koffietafel, amusediner enzovoort. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw specifieke wensen.

Contact opnemen

Bent u nog op zoek naar een geschikte feestlocatie in Twente en voldoet restaurant Watermolen Singraven aan uw wensen? Neemt u dan eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Dit kan door te bellen naar 0541 – 351 372 of stuur een mail naar info@watermolen-singraven.nl. Wilt u de locatie graag komen bezichtigen? Maak dan een afspraak, dan laten wij u graag onze beschikbare feestzaal in Twente zien.