Feesten

Wilt u graag een feestzaal in Twente huren? Dan bent u bij restaurant Watermolen Singraven aan het juiste adres. Restaurant Watermolen Singraven leent zich bij uitstek als feestlocatie voor diverse evenementen, zowel zakelijk als privé. Onze locatie is niet alleen een prachtig decor voor een romantisch huwelijksfeest, maar ook voor een fantastisch personeelsfeest of een gezellige verjaardag. Lekker eten en drinken staat hierbij voorop en staan voor u klaar om te zorgen dat uw feest een succes wordt. Wij ontvangen u met veel plezier op ons landgoed en onze uitstekende naam en unieke ligging staan garant voor een fantastisch feest.

Feestlocaties van restaurant Watermolen Singraven

Voor ieder soort feest hebben wij een passende ruimte. Voor grote groepen hebben wij voor u de boerderijzaal. Bent u in een kleiner gezelschap? Dan is de jachtkamer een behagelijke plek. Daarnaast kunt u ook terecht in het Koetshuis achter kasteel Singraven. Bij mooi weer bieden wij u ook de mogelijkheid om uw feest buiten op ons terras langs de Dinkel te houden. Wij nodigen u graag uit om onze locaties eens te komen bekijken.

bedrijf familie huwelijk

jubilea overnachten verjaardag

Wij beschikken over onze eigen keuken, van waaruit diverse gerechten geserveerd worden. Dit alles geheel naar uw wensen. Dit kan een meer gangen diner zijn, maar ook een koud/warm buffet, barbecue, koffietafel enzovoort. Neem contact met ons op om de mogelijkheden eens door te spreken.

Contact opnemen

Bent u nog op zoek naar een goede feestlocatie in Twente voor uw huwelijks-, bedrijfs- of familiefeest? Heeft u interesse in de mogelijkheden van restaurant Watermolen Singraven? Neem dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Van een lunch tot een diner en van een volledig verzorgde bruiloft tot een geweldig bedrijfsfeest; wij staan graag voor u klaar en heten u van harte welkom!