Koetshuis

Geeft u binnenkort een feest en bent u hiervoor op zoek naar een feestlocatie in Twente? Stop dan met zoeken en kijk eens wat restaurant Watermolen Singraven u te bieden heeft. Bij ons kunt u terecht voor verschillende feestlocaties, waaronder het Koetshuis. Achter Huis Singraven vindt u het Koetshuis. Een prachtige locatie waarin alle authentieke details, zoals het plafond met balkenstructuur, de vitrines en zelfs de paardenboxen bewaard zijn gebleven. Met een prachtig uitzicht op Huis Singraven en aan de oevers van De Dinkel leent het koetshuis zich voor allerlei activiteiten. Of u nu een locatie zoekt voor het vieren van uw huwelijksfeest, jubileum of vergadering. Het Koetshuis is een uitstekende locatie, welke geschikt is voor maximaal 60 personen.

Feestlocatie in Twente

Indien u kiest voor restaurant Watermolen Singraven als locatie van uw feest bieden wij u meer mogelijkheden dan alleen het Koetshuis. Het restaurant is gelegen te midden van landgoed Singraven en daarmee uitermate geschikt voor een romantisch huwelijksfeest, een fantastisch bedrijfsfeest of een gezellig familiefeest. Voor iedere gelegenheid hebben wij de perfecte ruimte. Wanneer u met een grote groep bent kunt u terecht in onze boerderijzaal. Bent u met kleiner gezelschap? Dan is de jachtkamer zeer geschikt. Als het weer dat toe laat heeft u ook de mogelijkheid om uw feest buiten in onze tuin te houden.

Indien u ervoor kiest om uw huwelijksfeest bij ons te vieren kan de wettelijke huwelijksvoltrekking ook plaatsvinden in kasteel Singraven. Zo heeft u alles bij elkaar en hoeven uw gasten niet van locatie naar locatie te reizen.

Feestzaal reserveren

Heeft u interesse in één van de mogelijkheden van restaurant Watermolen Singraven en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Neemt u dan gerust eens contact met ons op om al uw vragen te stellen of om een feestzaal in Twente te reserveren. Uiteraard kunt u ook altijd een afspraak met ons maken om de locatie eens te komen bezichtigen.