Bruiloft Twente

Gefeliciteerd, u gaat trouwen! Bent u op zoek naar een prachtige plek voor uw bruiloft in Twente? Altijd al gedroomd van een bruiloft op een prachtig landgoed in een natuurlijke omgeving? Neem dan eens een kijkje bij Restaurant Watermolen Singraven. Deze oude Saksische gelegen op Landgoed Singraven is een bijzonder mooie plek om uw ja-woord te geven.
Met onze jarenlange ervaring, uitstekende naam en unieke ligging voor een onvergetelijke huwelijksdag zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Wanneer u wilt trouwen in Twente is restaurant Watermolen Singraven een uiterst geschikte plek!

Bruiloft in Twente bij restaurant Watermolen Singraven

Als u kiest voor landgoed Singraven als locatie voor uw bruiloft in Twente zijn er diverse mogelijkheden. Kiest u voor een diner, receptie, feestavond of een combinatie van deze? Wij hebben voor ieder onderdeel van de dag een passende ruimte tot uw beschikking. De prachtige tuinen en omringende natuur zorgen voor een authentieke sfeer. Trouwen in Twente doet u geheel in stijl op landgoed Singraven. Het is mogelijk uw wettelijke huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden in het prachtige kasteel Singraven. Daarnaast zijn ook het koesthuis, de jachtkamer of in onze prachtige tuin opties voor de officiële ceremonie.Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en/of een kijkje nemen op onze prachtige locatie voor uw bruiloft in Twente? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek om de mogelijkheden samen door te spreken.

Mogelijkheden overnachten bruiloft Twente

In de nabije omgeving van restaurant Watermolen Singraven zijn er diverse hotels en bed en breakfasts waar u of uw gasten kunnen verblijven na uw bruiloft in Twente. Wij voorzien u graag van passend advies en meer informatie. Het vervoer vanaf en naar de overnachtingsplaats wordt indien wenselijk ook door ons geregeld voor uzelf en/of uw gasten. Wij helpen u graag uw bruiloft in Twente tot in de details te organiseren zodat u lekker kunt genieten van uw speciale dag.

Meer informatie bruiloft Twente

Bent u nieuwsgierig en heeft u behoefte aan meer informatie over uw bruiloft in Twente op ons landgoed? Download dan geheel vrijblijvend onze huwelijksbrochure voor verdere informatie. Trouwen in Twente doet u bij restaurant Watermolen Singraven! Wanneer u de brochure download vragen wij u om uw gegevens achter te laten, zodat wij contact met u op kunnen nemen om uw wensen door te spreken. Voor verdere vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wanneer u ons zelf wilt bellen zijn wij telefonisch bereikbaar op0541-351372.

Contact Opnemen Informatie aanvragen