Bedrijfsfeest Overijssel

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor het organiseren van uw bedrijfsfeest in Overijssel? Dan is Restaurant De Watermolen precies wat u zoekt. Het restaurant is gelegen te midden van Landgoed Singraven en is omringd door prachtige tuinen en daardoor uniek in zijn soort. Wij beschikken over meerdere sfeervolle zalen en grote tuinen, waardoor er vele mogelijkheden zijn voor een uniek personeelsfeest in Overijssel. Van klootschieten door het arboretum tot een tour in een authentieke Parijse stadsbus. Bij restaurant De Watermolen is alles mogelijk. Wij nodigen u dan ook graag uit op ons landgoed om kennis te maken met de echte Twentse gastvrijheid.

Mogelijkheden van een personeelsfeest in Overijssel

Restaurant De Watermolen is gelegen op het Landgoed Singraven en is een ideale locatie voor uw bedrijfsfeest in Overijssel. Wij bieden u diverse mogelijkheden die geheel naar eigen wens in te vullen en in te delen zijn. Er is volop keuze uit binnen- en buitenactiviteiten en ook aan eten wordt gedacht. Het restaurant beschikt namelijk over een zeer goede keuken, van waaruit diverse gerechten geserveerd kunnen worden. Ook wat betreft eten zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit een 3, 4, 5 of meer gangen menu, koud/warm buffet, barbecue, koffietafel en nog veel meer. Graag maken wij voor u een voorstel op maat, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen.

Feesten bij restaurant De Watermolen

Met veel plezier ontvangen wij u in één van onze feestzalen op ons prachtige landgoed. Onze locatie is een prachtig decor voor veel verschillende gelegenheden, waarbij lekker eten en drinken voorop staat. Voor ieder feest hebben wij een passende zaal tot uw beschikking. Wij kunnen voor u de volgende feesten verzorgen:

  • Huwelijksfeesten
  • Bedrijfsfeesten
  • Familiefeesten
  • Jubilea
  • Verjaardagsfeesten

Contact opnemen

Heeft u interesse in de mogelijkheden van restaurant De Watermolen als locatie voor uw personeelsfeest in Overijssel? Neemt u dan gerust eens telefonisch contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen en maken een voorstel op maat.

Contact Opnemen