B&B Twente

Bent u op zoek naar een B&B in Twente? Ook zo toe aan een weekendje weg… even rusten in een prachtige omgeving? Kom dan naar De Watermolen. Graag verwelkomen we u in ons sfeervolle restaurant De Watermolen in Denekamp. Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Of wat dacht u van een high tea? Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, want u kunt ook bij ons terecht voor een volledig verzorgde bruiloft of een leuk bedrijfsfeest. Wij staan voor u klaar. Al jaren hebben we ervaring en zorgen we voor een aangename, gemoedelijke sfeer. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Over De Watermolen

De échte Twentse gastvrijheid? Kies dan voor De Watermolen. We houden rekening met al uw wensen en dat spreekt veel mensen aan. Een huwelijk, feest of vergadering: het kan allemaal. Bovendien maakt de omgeving onze locatie uniek. We zijn vlakbij Huis Singraven gelegen. Midden op het landgoed vindt u ons. Van oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor zijn we onlosmakelijk verbonden met de rivier, genaamd De Dinkel. Kortom: in onze omgeving wilt u echt zijn en kunt u genieten van alles wat wij voor u te bieden hebben.

Bij De Watermolen kunt u te allen tijde rekenen op:

  • Gastvrijheid;
  • Lunch, diner, buffet, barbecue, high tea;
  • Complete arrangementen;
  • Het organiseren van feesten;
  • Een prachtige, unieke omgeving;
  • Uitstekende service.

Van A tot Z: wij staan voor u klaar

Bij ons kunt u zelfs terecht voor complete arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een high tea arrangement? Dit houdt in dat u bij ons een uitgebreide high tea krijgt met allerlei lekkernijen. Aansluitend gaat u naar een van de mooiste landhuizen van Twente waar u een prachtige rondleiding krijgt. Liever iets actiefs ondernemen? Kies dan voor een autorally. Landgoed Singraven leent zich bij uitstek goed als uitvalbasis van het (klassieke) autorally door het prachtige Twentse landschap.

Maak gebruik van onze zalen

Wilt u een zaal huren? Restaurant De Watermolen beschikt over meerdere sfeervolle zalen. Een authentieke jachtkamer, de voorzaal en de boerderijzaal zijn zeer geschikt voor groeps- en bedrijfsfeesten. U kunt ook kiezen voor een combinatie van het huren van een zaal en een arrangement. Een leuk familiefeest dat geschikt is voor jong en oud? Ook dan kiest u voor De Watermolen.

Neem direct contact met ons op!

Een B&B in Twente? Of wilt u bij De Watermolen komen voor een heerlijk diner? Een klootschiet arrangement, autorally, high tea, het organiseren van een bedrijfsfeest, een huwelijkslocatie… Bij De Watermolen weet u zeker dat u aan het juiste adres bent en uitstekend wordt geholpen. Indien u vragen heeft of wilt reserveren, kunt u contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0541 351 372.

Contact Opnemen