Sfeervolle wildavond

Tijdens de wildperiode (vanaf 15 oktober) is het mogelijk om op het landgoed een sfeervolle wildavond te organiseren in samenwerking met Huis Singraven:

U loopt in een haag van fakkels naar het sfeervol verlichte kasteel terwijl de horenblazer u verwelkomt met het jachtgeluid. Uw gasten worden in huis Singraven ontvangen met ons huis-aperitief en een verrassende wildamuse, waar u een korte bezichtiging heeft van het sfeervolle huis. Aansluitend wordt u ontvangen in het koetshuis, waar de jachtopziender van landgoed Singraven u boeiende wildpresentatie krijgt. Na afloop van deze interessante presentatie loopt u richting het restaurant waar u ontvangen wordt voor een 4-gangen wild- en streekgerechten diner bij kaarslicht.

In groepsverband kunt u vanaf 30 – 80 personen reserveren. Bij meer of minder gasten bestaat de mogelijkheid voor een alternatief.  Tijden en diner kunnen in overleg met u worden bepaald. Voor onze vaste wildavonden kunt u ook individueel reserveren (zie onze agenda voor de datums)