Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

vrolijk_pasen_1304
Paasdiner: Meerdere Malen Menu Paaseditie
Nog even en dan vinden er op het landgoed Singraven de traditionele paasdagen weer plaats. In deze tijd vinden er elk jaar weer diverse tradities plaats op het landgoed Singraven, waaronder het paashout halen, paastaak slepen en dit alles eindigt in een prachtig paasvuur.

Op 1e en 2e paasdag (21 & 22 april) bieden wij u een passende middag en avond aan waarbij u alle facetten van de paasgebruiken op het landgoed kunt meemaken. Vanaf 15.00 uur vindt het paastaak slepen plaats en vanaf 16:00 uur bent u van harte welkom in ons Saksische restaurant voor het meerdere malen menu paaseditie waarin diverse streekproducten zijn verwerkt. Om 21:00 uur eindigt het menu, zodat u aansluitend het sfeervolle paasvuur kunt aanschouwen.( aanvang 20:30 uur)

Net als voorgaande jaren serveren wij op beide paasdagen, 21 & 22 april, het Meerdere Malen Menu Paaseditie

Hoe werkt het?

Per gang kiest u maximaal 2 gerechtjes, het aantal gangen is eindeloos! En of u nu begint met een dessert en eindigt met een voorgerecht, het is helemaal aan u. Voor de kleintjes hebben we een heus ‘Meerdere Malen Mini Paasmenu’. In al onze gerechten werken wij met zo veel mogelijk verse, seizoensgebonden en biologische streekproducten. Wel zo (h)eerlijk!

Prijs voor het diner is € 33,50 per persoon (kinderen tot 10 jaar € 15,-)
Binnenkomst vanaf 16:00. Alleen op reservering.
Wij kunnen rekening houden met speciale dinerwensen.
Wij zouden het bijzonder op prijs stellen u tijdens de paasdagen te mogen verwelkomen en zien uw reservering met belangstelling tegemoet.