Overnachten in Twente

Bent u van plan om te overnachten in Twente? Op zoek naar een unieke locatie? Bij De Watermolen bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben een prachtige locatie en altijd een uitstekende service. Op onze Twentse gastvrijheid kunt u dus zeker vertrouwen. Bij De Watermolen is echt aan alles gedacht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een bekend begrip in de regio en dat werkt altijd in uw voordeel. U kunt bij ons terecht voor een sfeervolle en gezellige avond uit, waarbij u in aanraking komt met allerlei Twentse smaken. We hebben een uitgebreide dinerkaart die volledig wordt gemaakt in onze keuken. Of wat dacht u van een leuke high tea? Dit kan al vanaf twee personen. En, in de zomer en lente kunt u heerlijk relaxen op ons terras. Genietende van het stromende water van De Dinkel, de prachtige natuur en natuurlijk heerlijk eten. We vertellen u meer over onszelf en de mogelijkheden!

De Watermolen

Wanneer u op zoek bent naar een lekker diner of een geschikte locatie voor een feest, kunt u bij De Watermolen terecht. Wij bieden u de échte Twentse gastvrijheid. Al generaties lang verzorgen wij de lekkerste etentjes, gezellige feesten en nog veel meer. Wij houden rekening met al uw wensen en zorgen voor een onvergetelijk moment. Bovendien bevinden we ons in een unieke locatie. U waant zich echt middenin de natuur. Vlakbij Huis Singraven en midden op het landgoed kunt u ons vinden. In oorsprong is ons restaurant een molenaarshuis en daardoor onlosmakelijk verbonden met de rivier De Dinkel.

Bij De Watermolen kunt u terecht voor:

  • Lunch;
  • Diner;
  • Buffet;
  • Barbecue;
  • High tea;
  • Complete arrangementen;
  • Het organiseren van feesten.

Een feest organiseren?

Wilt u een leuk feest organiseren? Een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, familiefeest, jubilea, verjaardag of iets anders? Bij De Watermolen kan het allemaal. En, wilt u daarbij ook overnachten in Twente? Er zijn genoeg mogelijkheden hiervoor beschikbaar in onze omgeving. Wij kunnen u diverse hotels of bed en breakfast mogelijkheden aanbevelen.

Kies voor een van onze arrangementen!

Wilt u iets leuks ondernemen, maar weet u niet precies wat? Kies dan voor een van onze arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een klootschiet arrangement? We hebben een prachtige klootschiet route die is uitgestippeld over het landgoed Singraven. De route die een lengte heeft van ongeveer 4 km, zal u langs speciale plekken van het landgoed leiden. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden wat betreft onze arrangementen.

Reserveer direct!

Wilt u ook overnachten in Twente en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt of wilt reserveren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0541 351 372.

Contact Opnemen