Bedrijfsfeest Twente

Bent u voor uw bedrijfsfeest op zoek naar een unieke locatie? Een locatie waar u heerlijk kunt eten, maar ook terecht kunt voor leuke activiteiten? Dan is restaurant De Watermolen precies wat u zoekt. Het restaurant is gelegen op het Landgoed Singraven en is een ideale locatie voor een bedrijfsfeest in Twente van 5 tot 250 personen. Er zijn bij ons zowel binnen- als buitenactiviteiten mogelijk op en rondom het landgoed. Van klootschieten door het arboretum tot rondrijden met een authentieke Parijse stadsbus, bij restaurant De Watermolen kan het allemaal. In overleg is er veel mogelijk en daarom gaan wij ook graag met u in gesprek over uw wensen, om vervolgens een voorstel op maat te kunnen maken.

Waarom een bedrijfsfeest bij restaurant De Watermolen?

Restaurant De Watermolen is unieke locatie voor het houden van uw bedrijfsfeest in Twente, het restaurant heeft namelijk een bijzondere geschiedenis. In oorsprong is het restaurant een molenaarshuis, waardoor het onlosmakelijk verbonden is met de rivier de Dinkel. Eeuwenlang maakten boeren hier, onder het genot van een drankje, een praatje terwijl zij wachtten op het malen van hun granen. Vandaag de dag nodigen wij u hier graag uit voor een heerlijke lunch, diner, verzorgde bruiloft of geweldig bedrijfsfeest. Het restaurant heeft een zeer goede naam en tijdens het personeelsfeest in Twente kunt u dan ook genieten van de uitstekende keuken. Van een 3, 4 of 5 gangen menu tot een amusediner en van een koffietafel tot bittergarnituren de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ja, ik wil een personeelsfeest in Twente organiseren!

Organiseert u een personeelsfeest in Twente en is restaurant De Watermolen een geschikte locatie? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij luisteren graag naar uw wensen en kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u de locatie graag komen bezichtigen? Maak dan een afspraak met ons, dan laten wij u graag onze beschikbare zalen zien.

Contact Opnemen